Elixir by Shakira

Helt oförberett började det igårkväll dyka upp bilder från en ny parfym av Shakira, kallad Elixir. Gissa om jag blev förvånad? ;)
Enligt beskrivningen ska den "reflektera olika kulturer och tidsåldrar, och är precis som Shakira tidslös och multietnisk", vilket låter väldigt intressant! Flaskans form hyllar de gamla elixir-flaskornas form, med vissa förändringar för ett lite modernare utseende.
Promo-bilderna för parfymen togs i Marocko i februari 2011, så man kan gissa på att utvecklingen av denna parfym har pågått ett bra tag.
Den finns redan på butikshyllorna i Spanien och kostar €33,95 vilket är exakt 300 kr. Om du vill beställa den kan du klicka HÄR

Och gissa vad? På en av bilderna står det (översatt från spanska): "Deltag i äventyret kring Shakiras nya parfym. Du kan få exklusivt material och vinna biljetter till hennes turné 2013!"
Bilderna verkar höra hemma på Shakiras parfym-hemsida, men ännu har inget kring denna parfym lagts upp så notera att sidan är i arbetsstadiet än, texten kan ändras och detta om en turné kan vara en exempel-text. Som ni ser på bilden med den gröna bakgrunden står det iStockphoto vilket tyder på att de fortfarande håller på att utforma sidan. Men jag tycker ändå att vi håller tummarna för att det är så det ska stå och att hon kommer till Sverige snart, nästa år!

Parfymen


Den ännu opublicerade hemsidan





Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback