Intervju: Shakira på Rock In Rio

Det har dykt upp en intervju där Shak pratar om sin spelning på Rock In Rio imorgon. Hon pratar portugisiska! (Om du talar spanska så kommer du förstå). Jag älskar hur hennes hår ser ut nu ♥



Shakira: Latin Grammy Person of the Year

Latin Grammy-organisationen har nu offentliggjort att Shakira är år 2011's "Latin Recording Academy Person of the Year"! (= ungefär årets latinamerikanska inspelningsartist).

Den 9:e oktober kommer en speciell hyllningsgala för henne hållas på Mandalay Bay Convention Center i Los Angeles. Där kommer Shakis låtar sjungas av andra artister och vänner medan de firar henne. Shakira är den yngsta personen någonsin som får den här utmärkelsen.
Detta är en otroligt stor ära och jag är så glad för Shak! ♥



Källa


Hela konserten i Singapore


F1 Gran Prix, Singapore (24/9-11)

Shakira uppträdde igår på F1 Gran Prix i Singapore! Se bilder nedan. Jag älskar den 3:e bilden (Ojos Así-fan som jag är haha) ♥ Fans som gick på konserten säger att hon var fantastisk, glad och full av energi, och att hennes röst verkligen mått bra av att få vila ett tag. 





Shakira lämnade Singapore kl 00:30 (lokal tid). Vi vet inte var hon befinner sig nu, men nästa stopp är Rock In Rio i Rio de Janeiro den 30/9! :)

Tour blog: Genéve


Intervju med AsiaOne



Shak har gjort en intervju med AsiaOne, som nu publicerats på deras hemsida! Intervjun är väldigt läsvärd och intressant, så klicka på länken nedan om ni vill läsa! Den handlar om Shakiras show i Singapore den 24/9, lite om Fundación Pies Descalzos och även lite ny info om hennes kommande skiva ♥

She is known worldwide for her sexiness and sizzling on-stage booty shaking but when interviewed, Shakira preferred to discuss other matters which were closer to her heart.

Fortsätt läsa här...

Källa

 


Bekräftat: She Wolf på franska

För ett par dagar sedan startades rykten om att Shakira spelat in en fransk version av låten She Wolf. Nu har Ramón (moderator för Shakira.com) bekräftat detta på Twitter:


Ny bild: på en restaurang i Barcelona 18/9-11


Nya bilder: Pavel Havlicek (2008)

Dessa bilder togs år 2008 av Pavel Havlicek och publicerades i tidningen Cosmopolitan. Jag är så glad att vi nu har fler bilder från denna photoshoot eftersom Shaki är otroligt vacker här; hon passar verkligen i guldbruna färger ♥ Nummer 6,8 och 9 är mina favoriter! Hoppas att vi får se dessa bilder i HQ och utan märken.


På matchen Barcelona vs Osasuna i Barcelona, Spanien (17/9-11)



Shakira syntes högst upp på läktaren under matchen mellan FC Barcelona och Osasuna i Barcelona för två dagar sen. Ett fan har på Twitter bekräftat att hon även var närvarande vid följande matcher (dock finns det inga bilder):

29:e augusti: FC Barcelona - Villareal i Barcelona
13:e september: FC Barcelona - Milan i Barcelona

Ny bild: Shakira & Antonio i Buenos Aires, Argentina (Augusti 2000)

Härligt att det dyker upp så många nya gamla bilder nu! ♥ Bilden hittades på Shakira-Argentina.


15 Latinas We Love

Access Hollywood gjorde en special baserat på tidningen Latinas "15 latinas we love"-artikel (som jag skrev om innan). Här nedan ser ni Shakiras del av reportaget! Jag älskar hennes brytning ♥


Ny bild: Shakira med fans i Barranquilla 12/4 -11

Dålig kvalitet :(

Ny bild: Shakira med sina vänner i Colombia (29/4 -00)


Tour blog: Madrid


Latin Grammys 2011

Shakira är nominerad i inte mindre än 3 kategorier i årets Latin Grammy Awards! Kategorierna hon är nominerad i är:
  • Bästa kvinnliga pop-album (Sale El Sol)
  • Årets album (Sale El Sol)
  • Bästa video (Loca)
Showen inträffar den 10 november i Las Vegas. Tyvärr kan vi inte rösta =(
På den allra första Latin Grammy Awards år 2000 uppträdde Shakira med Ojos Así och gjorde succé. Den showen är en av anledningarna till hennes genombrott utanför spansktalande länder ♥

Ny bild: Shakira med fans i Buenos Aires, Argentina

Bilden är från 96-97. Shaki var så fin i sitt svarta hår (men hennes klädstil har förbättrats något sedan dess ;)) ♥
Källa: El Heraldo

Ny bild

Det har dykt upp en ny bild från en photoshoot Shaki gjorde 2006. Det här är en av mina absoluta favorit-photoshoots och jag tycker det är jättesynd att vi (tidigare) bara sett en bild från den ♥

Posted Image

Första artikeln om Shaki

Det här är den allra första artikeln som någonsin skrevs om Shakira. Den publicerades i El Heraldo år 1988, när Shakira var 11 år.
Källa

Ny bild från 2002

En tidigare okänd bild från när Shakira besökte en radiokanal i Australien år 2002 har dykt upp!


Shakiras höfter nämnda i sång

Shakiras antagligen mest berömda kroppsdel nämns (ännu en gång) i en sång. Denna gång är det Jedward som sjunger "She's got hips like Shakira" i sin sång Everyday Superstar. Lyssna nedan! ♥


Ny bild från "Latina"

Det har dykt upp en bild från artikeln i tidningen "Latina" som jag skrev om förut! Även denna bild är från photoshooten Shaki gjorde med Marc Baptiste år 2009, och hon ser jättevacker ut ♥ Om en tydligare bild dyker upp postar jag den senare.

Posted Image


Tour blog: Barcelona


HQ-bild Marc Baptiste 2009

En bild från Marc Baptiste-shooten 2009 har dykt upp i HQ! Du kan klicka HÄR för att se den i full storlek (se miniatyren nedan). Nu får vi hoppas på att Latina-bilden jag skrev om nedan dyker upp i hög kvalité ;)

Ny bild från Miami

Det har dykt upp en bild från den 6/9 när Shakira befann sig i Miami tillsammans med släkten. Både bäbisen och Shaki är supersöta, och jag hoppas att vi får se en liknande bild med Shakis egen dotter eller son någon dag...! :)


I tidningen "Latina"

Shakira är med i tidningen Latinas oktober-nummer och på framsidan syns hon på en tidigare okänd bild från photoshooten hon gjorde med Marc Baptiste år 2009! Här är klänningen (som är otroligt fin btw) dock redigerad till att vara röd. Tidningsrubriken lyder "15 Latinas we love!" så jag hoppas att det kommer finnas en liten Shakira-special inuti :)
Till höger kan du se tidningsomslaget och till vänster ser du en bild från photoshooten.

40 miljoner Facebook-fans!

Shakira passerade i veckan 40 miljoner Facebook-fans, och för att fira detta skickade hon en liten hälsning till alla fans:
Hon ligger just nu på 8:e plats över de mest gillade sidorna.
Om du inte redan gillar Shakiras Facebook-sida, så se till att gå in och gör det här!

Källa

Backstage Barcelona 24/11-10


William 80 år

Shakis pappa William fyllde åttio år igår, och hon gratulerade honom med en hälsning på Twitter. Grattis och feliz cumpleaños till William! :)



Feliz cumpleaños 80 papa!
Pareces de 60!
Te quiero con el alma.
Tu niña.

*Bilden togs i Miami igår.

Miami 4/9-11

Shakira har nu lämnat Barcelona för att hälsa på familjen i Miami :)

Gina Tricot: Shakira-byxor

Tänkte bara tipsa om att Gina Tricot har fått in ett par byxor i diverse färger som  påminner om den sorts byxor som Shakira är förtjust i, och hade på sig väldigt mycket under Dónde Están Los Ladrones- och Laundry Service-tiden.
De kostar 199 kr och är supersköna, jag har själv ett par! :) Här nedan ser ni dem i brunt:
HÄR kommer du till Gina Tricots hemsida.

Måns Zelmerlöw twittrar om Shaki

Måns Zelmerlöw har varit på semester i Barcelona, och där träffade han minsann på Shak! ;)

Ny RTL-reklam

Haha, så söt! :)

Bekräftat: Shakira på Ne-Yo's nya skiva

Posted Image
Det är nu bekräftat att Shakira kommer medverka på Ne-Yo's kommande skiva:
Ne-Yo has one of the biggest collaborations of the summer with Pitbull'sGive Me Everything.” And things are just about to get even hotter! Ne-Yo will be teaming up with sexy “Whenever, Wherever” songstress, Shakira!

The two are currently in the studio collaborating on several songs for Ne-Yo’s new album. On what Ne-Yo said the songs have, “A Latin, dance feel.” We can’t wait, it sounds like it is going to be one hot collaboration.

Intervju-källa



På restaurang Pez Vela, Barcelona 30/8-11

Den 30:e augusti syntes Shak tillsammans med Piqué, sin bror Tonino och fotografen Jaume de Laiguana på restaurangen Pez Vela i Barcelona.

Tävling: S by Shakira Floral

På S by Shakiras officiella hemsida kan man tävla om att vinna en VIP-inbjudan till en av hennes konserter, med möjligheten att få träffa henne, eller en signerad elgitarr. Du tävlar genom att lägga upp en bild som för dig representerar lycka och glädje, och signerar det med din blomtatuering (som du gör på hemsidan).
Du tävlar HÄR!
Shakira signerar elgitarren du kan vinna

På baren Mandi 29/8-11

Efter matchen Barcelona vs Villareal begav sig Shak och Piqué till baren "Mandi" i Barcelona! :)