Vad Shakira kräver i Tabasco

Allt ifrån frukt till lyxiga bilar är vad Shakira kräver till sin loge.
Det råder ingen tvekan om att colombianskan behandlas som en drottning. Shakira är inte bara krävande vad gäller sina konserter, utan även sin arbetsutrustning, och följande är vad hon begär för catering, montering, transport och mer under sin konsert i Tabasco.

För dagen då showen inträffar vill Shakira ha frukter som mango, papaya, bananer, meloner, äpplen, kiwi, och flasker med dietdrycker och vanligt vatten.

Medan hon reser genom Grekland och andra vackra ställen är det hennes team som ansvarar för att allt är perfekt. För henne har de en privat limousine, och 5 vans för all hennes utrustning. Dessa finns till för att transportera allt till hotellet och Parque Tabasco, rapporterar en källa.

De har fått bygga tre omklädningsrum för sångerskan; ett för henne och för två för hennes band, kontor för hennes management med telefonledningar med fax och internet.
I omklädningsrummen måste det finnas utrymme för kläderna Shakira och hennes bandmedlemmar bär på scenen.

Omklädningsrummen måste vara stora och inredda i sångerskans smak, med tillräckligt mjuka persiska mattor för att hon ska kunna gå barfota.
Assistenter har anställts för att ta hand om kläderna som hon kommer byta mellan under showen. I omklädningsrummet finns även bord, stolar och anslutningar med upp till 110 volt.

När det gäller redskap och tillbehör, får det bara finnas vaser och glas i kristall, samt kaffekoppar, en korkskruv, servetter, salt, knivar, gafflar och skedar i rostfritt stål och 20 kilo is.

Det övriga som hon kräver är: att hennes VIP-hotellrum innehåller ett bubbelbad, en vattenberedare, doftljus, 2 soffor med tre säten, 2 fåtöljer, 4 stolar, 2 bordslampor, 2 golvlampor, kaffebord, 2 nattduksbord med vit duk på, 2 sidobord, en barvagn och en fläkt.


Detta kanske låter som otroligt mycket, men i själva verket är det väldigt lite Shakira kräver! Finns många artister som kräver mycket mer och märkligare saker.

Källa: shakiraymas, översatt av mig


Kommentarer
Postat av: JK

Haha, som sagt finns det de som kräver värre saker, men det låter ändå otroligt divigt ;)

Å andra sidan så kräver t.o.m Salem lite väl mycket.. fast det var ändå normala saker.. som typ massa liter dricka, fullkornsmackor och sådant XD



Men seriöst.. hur kan hon kräva att det ska vara inrett som hon vill? XD

2011-06-29 @ 20:05:13

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback