En gammal vän talar om Shaki och Piqué

"Shakira är i ett av de mest känslomässiga stadierna i sitt liv. På grund av sin kärlek till fotbollsspelaren Gerard Piqué ler hon från öra till öra. Enligt Pedro Rendón, en av stjärnans bästa vänner som hon spelat mot i tv-serien "El Oasis" för 16 år sedan, bryr hon sig inte om åldersskilllnaden, men oroar sig för att avståndet mellan dem kan förstöra deras förhållande.

Pedro träffade stjärnan för ett par veckor sedan och erkände att colombianskan rodnade när hon tillfrågades om hon ville att fotbollsstjärnan skulle bli far till hennes barn.

Pedro, hur tyckte du att Shakira verkade?
"Väldigt lycklig, hon var väldigt fridfull och känslosam."

Vad sade hon om Gerard Piqué?
Att hon var lycklig, men oroade sig för avståndet eftersom arbetsvillkoren är annorlunda. Antonio (de la Rúa) följde med henne överallt, men det kan inte Piqué göra.

Hur kommer det sig att känslorna inte svalnar när hon är så långt borta från honom?
"Hon är fastklistrad vid sin BlackBerry hela tiden, pratar nonstop. Idag, med så mycket teknologi, är det omöjligt att inte ha kontakt."

Vad säger de om åldersskillnaden?
Den är 10 år; han är 24, hon 34. Men det spelar ingen roll, de är lyckliga. De vill ha barn, och tiden går."

Tror hon att hon kommer hålla sig till Piqué för resten av livet och bilda familj?
"Ja, han har den fysiska profil hon gillar, men det är för tidigt att tänka på det. Det är många faktorer som spelar in. Shakira pratar bara om sin lycka, hon frågade oss om det gjorde något och vi sade nej."

Shakira är en kvinna som gillar långa förhållanden, tror du att hon har valt spelaren för att hon vill att han ska bli far till hennes barn?
"Ja, jag tror att han blir den lycklige."

Har de pratat om den möjligheten?
Ja, självklart.




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback