Om alliansen mellan Fundación PD & FC Barcelona

Shakira och fotbollsklubben Barcelona träffades igår i Miami för att erbjuda utbildning till behövande barn i spansktalande länder.
Initiativet är en del av ett avtal som skrivits på av sångerskans Fundación Pies Descalzos och FC Barcelona. Det inkluderar byggandet av sport- och rekreationsanläggningar i Cartagena, Colombia och Miami, USA. Projektet kommer att stödja barn i utsatta samhällen i riskzonen för social utslagning, enligt ett uttalande från Shakiras managers. I Miami hjälper alliansen "Fútbol para el desarollo de la juventud y la vida sana" 28,500 barn och ungdomar som lever i ett fattigt område norr om staden. Av de 4400 barn som deltar i programmet är 46 % av kubanskt ursprung, 22% colombianskt, 12% från Nicaragua, 8% från Venezuela och de resterande 12% från andra länder.
Det har inte rapporterats hur mycket kostnaden blir, eller några detaljer om utbildningen. Shakira, som sedan början av året har ett förhållande tillsammans med Gerard Piqué, hedrades i februari vid Harvard University för sitt konstnärliga och humanitära arbete. Hon skapade Fundación Pies Descalzos för att ge utbildning och mat till barn i fattiga områden i Colombia, men hennes arbete har överstigit tröskeln till hennes hemland. Sångerskan är även goodwill-ambassadör för UNICEF.
Källa
Översatt av mig

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback